Code 95 cursus voor alle  TransMission Almere chauffeurs. 

Lorenzo Arends is 22 jaar, woonachtig in Almere en hoofdplanner in opleiding bij TransMission Almere.

In 2018 is Lorenzo begonnen bij TransMission Almere als stagiair voor zijn opleiding Logistiek en wegtransport. Dit jaar heeft hij zijn opleiding afgerond als planner en gepromoveerd. Lorenzo wordt nu intern opgeleid naar hoofdplanner waarbij hij word begeleid door Dennis Riedeman vestigingsmanager van TransMission Almere. Zijn ambitie is ooit zelf vestigingsmanager te worden.

Dit jaar heb ik mijn diploma behaald voor Logistiek en wegtransport en werk fulltime als planner, aldus Lorenzo
Ik heb me de afgelopen jaren niet alleen binnen het bedrijf ontwikkeld, maar ook als persoon.
TransMission is een enerverend bedrijf en aan uitdagingen geen gebrek. Wat ik leuk vind als planner is dat ik continue naar oplossingen moet zoeken om het proces te verbeteren. Ook denken wij mee met onze klanten voor specifieke oplossingen. Door de enorme groei binnen de sector ‘transport en logistiek’ en dus ook bij TransMission is geen dag hetzelfde.
Ik ben er trots op wat ik de afgelopen jaren heb bereikt bij TransMission en blij dat ik bij TransMission de komende jaren mijzelf nog meer kan ontwikkelen en ervaring op mag doen.

Onze 5 beloftes

1. Betrouwbaar
2. Flexibel
3. Persoonlijk betrokken
4. Klant staat centraal
5. Maatwerk

Contact

TransMission is gespecialiseerd in distributie van uw pakketten, stukgoed, bundels, pallets of FTL in de Benelux. Indien uw klant meer service wenst dan bieden wij ook de mogelijkheid om voor, na of binnen een bepaalde tijd de zending af te leveren.

Openingstijden

maandag

08.00 - 17.00 uur

dinsdag

 08.00 - 17.00 uur

woensdag

08.00 - 17.00 uur

donderdag

08.00 - 17.00 uur

vrijdag

08.00 - 17.00 uur

Contact

TransMission Almere B.V.
Wormerweg 6
1311 XB Almere

T: 036 5460460
E:verkoop@transmissionalmere.nl